100% zöld energia

Kertvárosi környezet

Kiváló infrastruktúra

Okos otthonok

Hol épül a Furmint házak?

Elhelyezkedés

A Budapest XVI. és XVII. kerületeinek találkozásánál fekvő 38 hektáros Szőlőliget ökopark jellegét környezetvédelmi szempontok határozzák meg. Tágas zöldövezetben helyezkedik el a Naplás-tó természetvédelmi területe mellett, ahol a domborzati viszonyok, a terület fekvése, tájolása kedvező lehetőséget kínál az esztétikus, fenntartható, energiatudatos építészeti megoldásoknak.

  • I. ütem: eladva
  • II. ütem: azonnal költözhető lakások
  • III. ütem: épülő lakások (az építkezés első fázisában a D, F, és G épületek kerülnek kivitelezésre, melyeket az A,B,C épületek követnek)

Előnyök

Néhány fontos érv

Innovatív megoldások

A házak hűtése és fűtése 100 százalékban megújuló forrásból, Stiebel Eltron által szállított rendszerrel működik. Az NGBS okosotthon vezérlésnek köszönhetően Ön akár távolról, mobiltelefonja segítségével beállíthatja a ház hőmérsékletét, így otthonába érve tökéletes klíma fogadja.

Környezetbarát lakások

A lakásokban, de a köztereken is környezettudatos megoldásokat alkalmazunk. A hűtés-fűtés mellett a köztér világítás is megújuló energiával történik. 

Kiváló infrastruktúra

A város zajától távolabb, de fontos közlekedési csomópontok közelében épül új otthona. Így Önt béke és nyugalom várja odahaza, de a kiváló közlekedési lehetőségekről sem kell lemondania.

Zöld környezet

Az otthon a nyugalom és a béke szigete egy rohanó világban. A Frumintházak Budapesten, de a természethez közel épülnek. A Naplás-tó szomszédságában valóban páratlan zöld környezet várja haza.

Város a városban

A Szőlőliget Ökopark területén 75 férőhelyes óvoda és kétcsoportos bölcsőde épül. A szintén felépítendő egészségügyi centrumban nem csak felnőtt és gyermekorvosi rendelő, de magán egészségügyi intézmények is elérhetőek lesznek az ide költözők számára.

Hangulatos tó és étterem

Az Ökopark központjában saját tavat alakít ki a beruházó, melynek közepén egy hangulatos étterem várja a vendégeket. A közterületek, valamint a közpark karbantartását a Szőlőliget Ökopark Alapítvány végzi.

Innovatív technológia, magas műszaki tartalom

A házak hűtése és fűtése 100 százalékban megújuló forrásból, Stiebel Eltron által szállított rendszerrel működik.

Ajándékok a lakásokhoz

Ajándék kert

Alumínium redőnyök

Furmint házak image film

Töltse le a projekt részletes műszaki leírását .pdf formátumban.

A projectről

A Furmint házak

A Naplás-tó tájvédelmi körzet közelében épülő Furmint házak emberi léptékű otthonokat kínálnak. A 16 lakásból álló házak 100 százalékban megújuló energiaforrást használnak (Stiebel Eltron fűtési-hűtési rendszer), okosotthon megoldásaink (NGBS smart home) biztosítják a teljeskörű kényelmet.

A Szőlőliget területén orvosi rendelő, óvoda és bölcsőde is épül. A Furmintházak a Szölőliget Ökopark beruházás első ütemében épülnek meg. Az Ökopark koncepciója az, hogy a páratlan természeti környezetet ötvözze az innovatív technológiával.

Parkolás

Fedett, felszíni autóbeállók

Az autóbeállók ára: 3 M Ft

(A lakóparkban teremgarázs nincs.)

Elhelyezkedés

KÖRNYÉK

Lassuljon le, szakadjon ki a rohanó hétköznapokból és élvezze a természet közelségét! A Furmintházak közvetlen környezete – a tó és az azon épülő étterem, a közpark zöldje – segít, hogy a mindennapokból kilépve nyugalmat, kikapcsolódást, feltöltődést találjon otthonában.

kényelem

Lift

Az épületek csak két szintesek, de a szokásostól eltérően lifteket helyeztünk el, hogy a minden szintre kényelmesen lehessen feljutni az itt lakóknak.

KONE lifteket építettünk be, ami a különlegesen jó minőségről és az 5 éves extra hosszú garanciájáról híres a piacon.

A minőségi élet jegyében

Zöld menedék a városban

A lakások zöld környezetben épülnek a Naplás-tó tájvédelmi körzet szomszédságában. Ez a vidék ökológiai szempontból Budapest egyik legértékesebb része, a főváros második legnagyobb kiterjedésű természetvédelmi területe. Egy igazi gyöngyszem, ezért az Ökopark beruházás során a környezetvédelmi szempontok kiemelt fontossággal bírnak.

Aktuális projektjeink

Kispest Smart Homes & Öko

A XIX. kerületben, néhány percnyire a metrótól, az Üllői útról nyíló, csendes mellék utcában várja Önt új otthona, mely nem csak kényelmes, de környezetbarát megoldásaival a modern kor igényeinek is megfelel.

Furmint Házak II.

Gyönyörű környezet, két oldalról a Gödöllői-dombság és a budai hegyek által szegélyezett, fantasztikus panoráma várja új otthonában!

Dabasi Otthonok

Fantasztikus környezet, egyedülálló lakáslehetőségek Dabas egyik legszebb részén, a város szívében, mégis egy csöndes utcában, a Jubileumi Parkban.

Készséggel állok rendelkezésére

Kapcsolat

HORVÁTH ANIKÓ

értékesítési munkatárs
+36 20 440 3541
horvath.aniko@mbingatlan.hu

12 + 15 =

Készséggel állok rendelkezésére

Kapcsolat

Horváth Anikó

értékesítési munkatárs

+36 20 440 3541

horvath.aniko@mbingatlan.hu

12 + 15 =

Beruházó cégadatok:

MB Vincellér Kft.

Székhely: 1103 Budapest,
Salamon utca 2/B;
Cg: 01 09 351042;
Adószám: 27129746-2-42